Voorgerechten


Zalmfilet van de chef

Scampi's in de room

Scampi's in de look

Scampi's van de chef

Escargots op Bourgondische wijze

Garnaalkroketten (huisbereid)

Kaaskroketten (huisbereid)

Duo van kaas– en garnaalkroket 

Hoofdgerechten


VLEES

Côte à l’os (min. 2 pers.) met saus naar keuze

Lamsribbetjes op wijze van de chef

Steak Natuur

Steak Peper/Bearnaise/Champignon

Steak Provençale

Steak Tapuyt

VIS

Zalmfilet van de chef

Scampi's in de room

Scampi's in de look

Scampi's van de chef

Salade Scampi

Nagerechten

Coupe advocaat

Coupe praliné

Coupe vanille

Coupe aardbeien (seizoen)

Coupe van het huis

Coupe junior

Dame blanche met warme chocoladesaus

Sorbet (huisbereid)

Sabayon van het huis (min. 2 pers.)

Warme appel– of kersentaart met ijs